Diensten Sanders Schilderwerken

Schilderwerk
Van nieuwbouw en onderhoud, tot particuliere en industriële klussen: Sanders Schilderwerken is dé aangewezen partij voor al uw schilderwerk. Wij zien schilderen als een ambacht, een vak dat met grote zorg uitgeoefend dient te worden. En dat is dan ook precies wat onze professionals doen. Voor het aanvragen van een offerte of het melden van een schade kunt u meteen ons schilderwerken meldingsformulier invullen.

Beglazing
Heeft u een glasschade aan uw gebouw? Wij lossen uw schade snel en goed op en is er een noodvoorziening noodzakelijk dan kunt u 24 uur per dag en 7 dagen per week contact met ons opnemen. Voor het aanvragen van een offerte of melden van een glasschade kunt u ook ons online meldingsformulier gebruiken. Sanders schilderwerken levert en plaatst ook hardglazendeuren en wanden.

Dakpanonderhoud
Een dakpan van goede kwaliteit gaat normaal gesproken 30 jaar mee. Maar wist u dat die levensduur met goed onderhoud wel 20 jaar verlengd kan worden? Sanders Schilderwerken kan dit voor u verzorgen. Wij reinigen de dakpannen en brengen een anti mos-, algenmiddel en coating aan.

Houtrotherstel
Als er sprake is van houtrot, is het uiteraard belangrijk dat dit op de juiste manier verwijderd en hersteld wordt. Sanders Schilderwerken is u hierbij graag van dienst. Onze vakmensen werken met kwaliteitsmerken zoals Flexidur, Repair-care, Componex en Renovaid. Als repareren niet meer mogelijk is, gaan onze timmermannen voor u aan de slag.

Betonreparaties
Sanders Schilderwerken  neemt graag uw betononderhoud uit handen. Zo kunnen wij uw beton preventief beschermen, maar geven wij u bij problemen ook deskundig advies op maat.

Extra info

Private label verf
Een goede kwaliteit verf voor een eerlijke prijs, dat is het private label verf van Sanders. Wij hebben eigen muur-, grond en lakverf voor zowel binnen als buiten. Onze private label verf kan in elk gewenste kleur worden gemengd en is vrijwel altijd op voorraad. Is dat niet het geval, dan wordt de verf die u wenst binnen 24 uur voor u geregeld.

Vloercoating
Wilt u graag iets moois van uw vloer maken? Kies dan voor een kwaliteitsvloer van Sanders Schilderwerken. Wij zijn gespecialiseerd in het aanbrengen van antislipvloeren, gietvloeren, decoratieve vloeren en effecten op wanden.

Behang
Bent u toe aan een nieuw behang voor op de wanden, maar heeft u nog geen idee hoe of wat? Sanders Schilderwerken beschikt over een groot assortiment aan behangsoorten, die wij ook nog eens voor u aan kunnen brengen. Mocht het nodig zijn, dan egaliseren wij uw muren eerst. Zo bent u verzekerd van een perfect eindresultaat.

Contact
Heeft u vragen over onze diensten of wilt u meer informatie ontvangen? Neem dan contact op met Sanders Schilderwerken.