Bekijk ook onze FAQ’s, wellicht staat hier het antwoord op je vraag al bij. Heb je andere vragen, wil je meer informatie ontvangen of een afspraak met ons maken? Neem dan gerust contact op.

Bel ons:

0591 – 61 79 76

Email:

[email protected]

Openingstijden

Maandag tot en met vrijdag
08.00 tot 17.00 uur

Bezoekadres

Noordbargerstraat 3
7811 KE Emmen

Glasservice

24/7 per week bereikbaar

Heb je glasschade aan je gebouw en is een noodvoorziening noodzakelijk? Bel dan met onze glasservice:

  • Tijdens kantooruren 0591 – 61 79 76
  • Buiten kantooruren 06 – 10 110 416

FAQ

Veel gestelde vragen

Jazeker! Je kunt onze verf kopen bij Decokay Sanders. Dit is de winkel van de familie Heijne aan de Noordbargerstraat 1 in Emmen. Heb je een schilder nodig voor deze schilderklus? Dan helpen wij je natuurlijk graag!

Telefoonnummer: 0591-725808

www.decokaysanders.nl

 

Je kunt eenvoudig en snel via de website een offerte opvragen. Klik op de oranje button ‘offerte opvragen’ en upload meteen foto’s van datgene wat je graag geschilderd of vervangen wilt hebben. We hebben dan nog sneller een beeld van de eventuele opdracht en kunnen je daardoor nog beter van dienst zijn!

Jazeker! Wij verkopen diverse soorten glas voor ramen en deuren. Maar bijvoorbeeld ook voor schilderijlijstjes, koelkastplaatjes, tafelbladen etc. Mail naar [email protected] en vermeld daarbij de afmetingen, dikte en waarvoor je het nodig hebt. Wij zorgen dan voor een snelle prijsopgave en gaan graag voor je aan de slag met het snijden van het juiste glas.