Wij zijn Sanders
Schilderwerken

Als het gaat om schilderwerk is Sanders Schilderwerken een vertrouwde naam in Noord- Nederland. Al sinds 1935 houden we ons bezig met alles wat met schilderwerk te maken heeft. In de loop der jaren hebben we duizenden woningen, flats, fabrieken, ziekenhuizen en kantoorpanden voorzien van een nieuwe verflaag.

We werken onder andere voor particuliere opdrachtgevers, woningbouwcorporaties, overheidsinstanties en de bouw en industrie.

Totaalonderhoud voor vastgoed!

Naast het reguliere schilderwerk kun je bij ons ook terecht voor houtrotreparatie, betonherstel en stuc- en spacwerk. Verder beschikken wij over een eigen glasservice. Dat maakt ons de aangewezen partij voor het totaalonderhoud van je vastgoed!

Historie

Een kleurrijke geschiedenis

Sanders heeft een kleurrijke geschiedenis, in de afgelopen 86 jaar zijn er veel bijzondere momenten geweest. Als familiebedrijf zijn wij trots op onze historie. Daarom geven wij je graag een kijkje in onze geschiedenis met foto’s uit de privé collectie van familie Sanders.

Sanders gaf Emmen letterlijk kleur. Je kunt stellen dat de familie Sanders van het gelijknamige schildersbedrijf Emmen letterlijk kleur heeft gegeven. Er staat maar weinig vastgoed waar de schilderskwast van dit familiebedrijf niet aan te pas is gekomen.

Emmer Courant 6 feb 2019