Onze diensten & onze klanten

Of het project dat wij uitvoeren nu klein of groot is, of het gaat om renovatie of nieuwbouw, of we voor particulieren of bedrijven aan de slag gaan.... Sanders Schilderwerken Emmen gaat altijd voor een optimaal resultaat. Wij kennen alle in's en outs van de projecten en ontmoeten onze opdrachtgevers persoonlijk. Dat vinden wij niet meer dan logisch, wij werken immers samen aan een project.

Aannemers

In de regio werken wij voor diverse aannemers. De opdrachten variëren van nieuwbouw-, tot onderhoud- en renovatieprojecten.

Particuliere opdrachtgevers

Sanders Schilderwerken voert al sinds de begin jaren '30 opdrachten uit voor particuliere opdrachtgevers in Emmen en omstreken. Het kan gaan om het plaatsen van een ruit in een deur, tot het vervangen van alle beglazing in een woning. Maar ook het behangen van een kamer of bijvoorbeeld het binnen- en buiten schilderwerk van een gebouw behoren tot de werkzaamheden die Sanders Schilderwerken uitvoert. Omdat wij onze eigen timmerlieden in dienst hebben, worden er ook regelmatig houtrot reparaties en bouwkundige herstelwerkzaamheden voor onze particuliere opdrachtgevers verricht. Wij werken voor verschillende VvE's, stichtingen, kerken en (sport)verenigingen.

Woningcorporaties

Wij verrichten planmatig en mutatie onderhoud in opdracht van verschillende woningcorporaties in Noord-Nederland. Dankzij onze speciale servicedienst worden de dagelijks terugkerende schademeldingen snel en adequaat opgelost. Bij grote renovaties voeren wij de totale werkzaamheden uit. Sanders Schilderwerken is dan verantwoordelijk voor het volledige vastgoedonderhoud, zoals schilderwerk, glasservice, houtrot reparaties en bijvoorbeeld het vervangen van draaiende delen. Sanders schilderwerken heeft goede samenwerkingsafspraken met diverse steigerbouwers, installatie-, voeg- en asbestsaneerbedrijven.

Benieuwd naar projecten van Sanders Schilderwerken?