Projecten Sanders Schilderwerken

Of het project dat wij uitvoeren nu klein of groot is, of het gaat om renovatie of nieuwbouw, of we voor particulieren of bedrijven aan de slag gaan… Sanders Schilderwerken Emmen gaat altijd voor een optimaal resultaat. We kennen alle in’s en outs van de projecten en ontmoeten onze opdrachtgevers persoonlijk. Dat vinden wij niet meer dan logisch, we werken immers samen aan een project.

Particuliere opdrachtgevers
Sanders schilderwerken voert al sinds de begin jaren 30 opdrachten uit voor particuliere opdrachtgevers. Het kan gaan om het plaatsen van een ruitje in een deur, tot het vervangen van alle beglazing in een woning. Maar ook het behangen van een kamer of bijvoorbeeld het binnen- en buitenschilderwerk van een gebouw behoren tot de werkzaamheden die Sanders schilderwerken uitvoert. Omdat wij eigen timmerlieden in dienst hebben, worden er ook regelmatig houtrotreparaties en bouwkundige herstelwerkzaamheden voor onze particuliere opdrachtgevers verricht. Sanders schilderwerken werkt voor diverse VvE’s, stichtingen, kerken en (sport)verenigingen.

Aannemers
In de regio werkt Sanders schilderwerken voor diverse aannemers. De opdrachten variëren van nieuwbouw-, tot onderhoud- en renovatieprojecten.

Woningcorporaties
Sanders schilderwerken verricht planmatig en mutatie onderhoud in opdracht van verschillende woningcorporaties. Dankzij onze speciale servicedienst worden de dagelijks terugkerende schademeldingen snel en adequaat opgelost. Bij grote renovaties voert Sanders schilderwerken de totale werkzaamheden uit. Wij zijn dan verantwoordelijk voor het volledige vastgoedonderhoud, zoals schilderwerk, glasservice, houtrotreparaties en bijvoorbeeld het vervangen van draaiende delen. Sanders schilderwerken heeft goede samenwerkingsafspraken met diverse steigerbouwers, installatie-, voeg- en asbestsaneerbedrijven.

Bekijk foto's

Dingspellaanflat
Dingspellaanflat
Dingspellaanflat
Nieuwbouw project Buitengoed Rheelanden
Nieuwbouw project Buitengoed Rheelanden
Nieuwbouw project Buitengoed Rheelanden
Schilderwerkzaamheden particuliere woning
Monumentenglas plaatsen in stalen ramen
Monumentenglas plaatsen in stalen ramen
Houtrotreparatie particuliere woning
Houtrotreparatie particuliere woning
Houtrotreparatie particuliere woning

Referenties

Zorginstellingen/verzekeringen/pensioenfondsen/
vastgoedmanagement bedrijven

Vele zorginstellingen, verzekeringsmaatschappijen, pensioenfondsen en vastgoedmanagement bedrijven maken gebruik van de diensten van Sanders schilderwerken. Wij lossen glas-, inbraak- en waterschades op en voeren verschillende schilder- en behangwerkzaamheden uit. Dankzij onze 24-uurs glasservice, zijn wij altijd snel ter plaatse om het probleem op te lossen. Sanders schilderwerken verricht daarnaast ook het planmatig onderhoud aan het vastgoed van deze opdrachtgevers.

Overheid
Voor diverse gemeenten schildert Sanders schilderwerken jaarlijks scholen, zwembaden en sporthallen.

Industrieel
Sanders schilderwerken verricht jaarlijks verschillende glas- en schilderwerkzaamheden op industrieel gebied. Het kan hierbij gaan om nieuwbouw, onderhoud, renovatie of verbouw. Als er op industrieel terrein gewerkt wordt, gelden er vaak specifieke veiligheidseisen. De werknemers van Sanders schilderwerken zijn volledig op de hoogte van deze strenge eisen op het gebied van werkvergunningen en veiligheidsregels.

Wilt u meer informatie? Neem dan contact met ons op.