Algemene informatie Sanders Schilderwerken

Korte lijnen. Een totaalaanbod bieden. Dicht bij klanten staan. Vakmanschap. Dat zijn punten die de werkwijze van Sanders Schilderwerken duidelijk omschrijven. Wij zien de problemen van onze opdrachtgevers keer op keer als een uitdaging en gaan altijd voor het perfecte resultaat.

Veiligheid, arbo en milieu Sanders Schilderwerken besteedt veel aandacht aan veiligheid, arbo en milieu. Ons bedrijf is sinds 1999 VCA* gecertificeerd en 2016 VCA**. Hiermee tonen wij aan dat wij veiligheid, arbo en milieu hoog in het vaandel hebben. Ons VCA certificaat is te downloaden via de button Formulieren.

De werknemers van Sanders Schilderwerken zijn goed opgeleid. Als erkend leerbedrijf leiden wij bovendien een nieuwe generatie vakmensen op.
 

Bekijk foto's

Schilderwerkzaamheden
Schilderwerkzaamheden
Plamuren
Plamuur
Bladgoud aanbrengen Bloemsingel Groningen
Hardglazendeuren
Molen Zeldenrust Zuidbarge
Hardglazendeur
Kitwerkzaamheden
Betonreparatie
Houtrotreparatie particuliere woning

Langdurige relaties

Bij Sanders Schilderwerken werken ruim 55 professionals. Daarnaast kunnen wij altijd gebruik maken van de kennis van onze collega’s: wij zijn namelijk onderdeel van de Sanders Groep. Met in totaal maar liefst 120 mensen zet de groep zich dagelijks in om vakwerk van de hoogste kwaliteit te leveren. We werken snel en adequaat en bieden u een eerlijke prijs. Op deze manier hopen wij een langdurige relatie met u als klant aan te gaan.