Meer over Sanders Schilderwerken

Bent u op zoek naar een schildersbedrijf, dat kwaliteit levert voor een eerlijke prijs? Een professionele organisatie waar vakmanschap centraal staat? Een onderneming waarmee u heldere afspraken kunt maken, die worden nagekomen?

Dan is Sanders Schilderwerken in Emmen u graag van dienst. Dankzij onze jarenlange ervaring bent u bij ons verzekerd van een optimaal eindresultaat. Onze schilders zijn goed opgeleide vakmensen, die hun werk met grote zorg uitvoeren. U kunt ons voor al uw schilderwerk inschakelen: van nieuwbouw en onderhoud, tot particuliere en industriële klussen.

Totaal onderhoud

Sanders Schilderwerken in Emmen is niet alleen de aangewezen partij voor uw schilderwerk. De afgelopen jaren hebben wij ons dienstenaanbod flink uitgebreid en daarmee zij wij hét totaalonderhoudbedrijf uit de regio geworden. Of u nu een expert zoekt op het gebied van beglazing, dakpanonderhoud, houtrot- en betonherstel, spuitwerk of vloercoating: wij gaan voor u aan de slag. Ook voor uw woninginrichting en behangwerk bent u bij ons aan het juiste adres. Sanders Schilderwerken heeft zelfs een private label verf. Lees meer over ons aanbod op de pagina diensten.

Onze werkwijze
De afspraken die wij met u maken zijn duidelijk en worden te allen tijde nagekomen. Heeft u vragen of wilt u meer informatie? Neem dan contact op met Sanders Schilderwerken. Wij staan u graag te woord.