Moderne organisatie en ouderwets vakmanschap

We zijn van oorsprong een familiebedrijf en zijn door de jaren heen uitgegroeid tot een professionele organisatie. En al bestaan we uit meerdere vestigingen, dat familiegevoel zit nog steeds in ons bedrijf. Korte lijnen, laagdrempelig en vertrouwd, dat is hoe we werken. Ook het ouderwetse vakmanschap ziet u nog steeds terug in ons bedrijf. De meeste medewerkers werken al jarenlang bij ons. Ervaren vakmensen die hun werk met zorg uitvoeren.

Zoekt u een ervaren en allround schildersbedrijf dat vakmanschap levert voor een eerlijke prijs? Dan bent u bij ons aan het juiste adres!
 

Voor al uw schilderwerk

Sanders Schilderwerken is een ervaren schildersbedrijf waarbij het draait om kwaliteit en vakmanschap. We doen alles als het gaat om schilderwerk. Zowel binnen als buiten. Van nieuwbouw en onderhoud tot particuliere en industriële opdrachten. In de loop der jaren hebben we duizenden woningen, flats, fabrieken, ziekenhuizen en kantoorpanden voorzien van een nieuwe verflaag. 

Onderhoud en renovatie

Ook als het gaat om onderhoud of renovatie staan we graag voor u klaar. Heeft uw woning of kantoor alleen maar een lik verf nodig of is er misschien sprake van houtrot? Of moeten er betonreparaties uitgevoerd worden? Onze vakmensen weten alles van onderhoud en renovatie. Of het nu gaat om schilderwerk, dakpanonderhoud, houtrotherstel of betononderhoud, we helpen u graag om uw woning of bedrijfspand te herstellen en effectief te beschermen.